Sinonim za kamen

Dobro došli na stranicu tvrtke koja prepoznaje i cijeni kvalitetu, dugoročnost prirode te njenih resursa. 

Kamen odvijek postoji u prirodi te svojom postojanošću i čvrstoćom  prkosi vremenu.  Unatoč svojim iznimnim odlikama, zahtijeva izniman trud, pažnju i vrijeme, kako bi pažljivom i stručnom obradom,  preciznim i adekvatnim oblikovanjem te na kraju postavljanjem, mogao pružiti svoj maksimum. 

Na isti se način trudimo pristupati poslovanju, odajemo počast kvaliteti i dugovječnosti kamena, trudimo se odolijevati izazovima i pružiti kvalitetu, graditi poslovanje te ostavljati nasljeđe sljedećim generacijama.  


Kvaliteta, duga tradicija i povjerenje 

postavke su na kojima vodimo projekte i gradimo odnose...

Poštujući kamen i tretirajući ga na jednak način u posljednjih 30 godina, iza sebe ostavljamo rad koji, zajedno s kamenom, ostaje uklesan za buduće generacije.

Oblaganje kamenom, osim trajnog vizualnog autentičnog izgleda vašeg prostora, omogućuje dodatnu izolaciju i zaštitu.  

  

100% prirodno... 

Kamen je jedan od dragocjenih prirodnih resursa, čija nam obrada na mnogobrojne načine omogućuje primjenu u uređenjima završnih radova u interijerima i eksterijerima. 

Oblaganjem površina kamenom, vaši prostori poprimaju novu dimenziju. Priroda ostaje bliža vama. 

  

  

Cijenimo trajnost...

Priroda kreira divne stvari, a mi vam omogućujemo da  svoje okruženje oplemenite upravo njenim elementima. Kamen se od oduvijek koristi u izgradnji,  prethodno u potpunosti, a danas većinom za oblaganje već izgrađenih površina.  

Unikatna rješenja iz prirode učinit će vaše prostore ugodnim, trajno funkcionalnim te nenadmašnim dizajnom. Kamen će u vaše prostore i izvan njih, unijeti dašak luksuza i komadić prirode nadomak ruke. 


Nudimo iskustvo...

 Uz odabir kvalitetnog materijala, ali i adekvatnog partnera, vaši će prostori dobiti željenu dimenziju. Dugogodišnji rad i iskustvo sa svim vrstama kamena, omogućuju nam prepoznavanje vaših potreba.

Realizacija vaših projekata i i ideja uz praćenje u svim koracima, od nabave materijala do ugradnje prirodnog kamena.


Čime se bavimo...

Prodaja i narudžba kamena

Sve vrste kamena i mramora za interijere i eksterijere, u svim vrstama obrada, od klesanog kamena i ručne obrade do gotovih ploča rezanih na određenu dimenziju prema vašim potrebama.First Service


Oblikovanje i postavljanje klesanog kamena i obloga

Svaka vrsta kamena i kamenih obloga zahtijeva određenu vrstu montaže, sukladno svojim specifičnostima, primjeni, mjestu i lokaciji postavljanja

Planiranje i savjetovanje

Tu smo za vas za sve dogovore i konzultacije oko najboljeg izbora kamena kao prirodnog materijala kojih ima status jednog od najtrajnijeg. Zajednički predviđamo sve korake od ideje do realizacije.

Interijeri

Prirodni kamen odabire su sukladno svojim svojstvima, primjeni, dizajnu te mjestu postavljanja. U ponudi su različiti načine obrade, ovisno hoće li se korsititit u interijerima ili eksterijerima.

Eksterijeri

Nije slučajno da se određene vrste kamena primjenjuju u interijeru ili eksterijeru, između ostalog primarno zbog vanjskih utjecanja kojima je materijal izložen, Vaš vanjski prostor prvi je dojam i čini razliku.

Ostale usluge

Montaža kamena smatra se završnjim radovima u graditeljstvu, zbog čega naši radovi često čine veliku razliku. Veseli nam uljepšavati trajno vaše prostore i ostavljati ih budućim generacijama.

Portfolio

Kamene obloge na fasadi
Kamene obloge na fasadi
Kamene obloge na fasadi

Portfolio

Prirodne kamene obloge interijer
Prirodne kamene obloge interijer
Prirodne kamene obloge interijer

Portfolio

Ventilirana fasada kamene obloge
Ventilirana fasada kamene obloge
Ventilirana fasada kamene obloge

Portfolio

Dekorativne kamene obloge
Dekorativne kamene obloge
Dekorativne kamene obloge

Portfolio

Travertino - terasa eksterijer
Travertino  
Travertino - terasa eksterijer 

Portfolio

Ručno obrađen kameni zid
Poklopnice - kamen Plano
Poklopnice - kamen Plano